De Hein Electro is zeer flexibel doordat alle ovenkamers individueel in te stellen zijn. Temperatuur, stoom, onder en bovenwarmte. Daarnaast beschikt elke bakkamer over een eigen zeer krachtig stoomapparaat. Dit kan afzonderlijk worden ingesteld. Hiermee wordt veel energie bespaard.
De Hein Electro is verkrijgbaar als;
-
- 60×160 bakoppervlakte
- 82×160 bakoppervlakte
- 120×160 bakoppervlakte
- 160×160 bakoppervlakte
- 180×160 bakoppervlakte
- 60×200 bakoppervlakte
- 82×200 bakoppervlakte
- 120×200 bakoppervlakte
- 160×200 bakoppervlakte
- 180×200 bakoppervlakte
- 60×240 bakoppervlakte
- 82×240 bakoppervlakte
- 120×240 bakoppervlakte
- 160×240 bakoppervlakte
- 180×240 bakoppervlakte
ELECTRO, OVEN VERWARMD DOOR ELEKTRISCHE WEERSTANDEN
(3 – 23m2 Backoppervlakte)
Volledig afgesloten bakruimten die apart kunnen worden ingesteld (afzonderlijk in te stellen boven- en onderwarmte). Elke bakruimte is voorzien van een zeer krachtige stoomvormer. De voorzijde en de gepatenteerde ovendeuren zijn vervaardigd van 2,5 mm roestvrij staal.
Elk bakruimte is voorzien van een overdrukventiel die geen onderhoud vraagt.
Een wasemkap van roestvrij staal van 100 cm diep met een zeer krachtig afzuigventilator.
ELEKTRISCHE OVENS ELECTRO:Â Schone energie, geavanceerde techniek en gebruiksgemak
BEDIENINGSPANEEL S2 (Optie)
Het S2-paneel is uitgebreider dan het S1-paneel. Het beschikt over de volgende aanvullende
eigenschappen:
- Mogelijkheid om 99 bakprogramma’s met 30 stappen per programma in te voeren.
- Manueel bakken is ook mogelijk.
- 2 automatische starturen (nacht/dag) per 24 uur en 7 dagen.
- Spaarmodus: na een tijdsduur die u vrij kan kiezen, daalt de temperatuur naar een vooraf in het bedieningspaneel ingestelde temperatuur. Na een tweede tijdsduur schakelt de oven volledig uit.
- Mogelijkheid om handmatig elk stoomapparaat individueel in- en uit te schakelen.
- Individueel en uitgesteld starten van de verschillende verwarmingsbronnen (vloer / koepel/ stoom) voor een beter energiebeheer door de piekuren van elektriciteitsverbruik te vermijden.
- Master-Slave functie (om dezelfde bakprogramma’s in de bediening van elke verdieping in te voeren).
- Andere technische opties zoals zacht starten, voorkeurscircuits, toezichttijd van de verwarming van het stoomapparaat, implementering van opties worden bij de ingebruikname ingesteld.