Welkom bij A&A Bakkerijadvies BV

A&A Bakkerijadvies, komt voort uit Van Asselt & Alferink en is opgericht in 1994. Sinds 2021 maakt het onderdeel uit van de Burnex Group. Met importeurschappen van vooraanstaande merken als HEIN ovens en koeltechniek, RONDO uitrolmachines, Artezen en Daub bieden wij bakkerijen een compleet assortiment aan hoogwaardige bakkerijmachines.
 
Wij werken uitsluitend met a-merk leveranciers. Dit vertaalt zich in duurzaamheid en optimaal gebruiksgemak. Voor uw dagelijkse productie is het essentieel dat uw totale machinepark goed functioneert. Wij leggen hiervoor de basis.

Burnex Group biedt een totaalpakket

Dagelijks zijn we met meer dan 30 vakmensen bezig voor onze klanten. We draaien al even mee en bestaan bijna 45 jaar. Vanuit A&A Bakkerijadvies adviseren en verkopen we HEIN ovens, HEIN koeltechniek en bakkerijmachines. Maar ook verkopen we ijsmachines en voorzien we de chocolatier van de juiste machines. Naast HEIN verkopen wij ook andere topmerken als bijvoorbeeld Rondo, Daub, Artezen, Abo, Makombi, Hobart, Gram en Unidos.

De montage, het onderhoud én een 24/7 service doen we vanuit Burnex Service. Onze montage- en servicemonteurs zijn dagelijks onderweg door het hele land, waar we naast het monteren van ovens, koelingen en bakstraten ook periodiek onderhoud en service werkzaamheden uitvoeren.

Met onze gecombineerde activiteiten kunnen wij onze klanten van A tot en met Z bedienen. ‘Voor de Bakker’ zoals wij zeggen.

Scroll naar top