skip to Main Content
| Stef Alferink | 06-53 325 649 | | Frans van Huët | 06-53 866 933 | | Leon van der Zee | 06-34 373 487 | +31(0)30-6868410 info@a-a-bakkerijadvies.nl

Burnex en Van Asselt & Alferink hebben besloten om samen verder te gaan. Dit heeft geleid tot een samenvoeging van Van Asselt & Alferink met Burnex per 15 maart 2021. Door deze samenwerking breidt Burnex haar activiteiten uit met advisering en verkoop van HEIN ovens en koeltechniek en bakkerijmachines van gerenomeerde merken als bijvoorbeeld Rondo en Abo. Door deze samenvoeging en verbreding ambieert Burnex een allround positie te krijgen binnen de bakkerijwereld. Richard Ruinard wordt vanuit Burnex als directeur verantwoordelijk voor de samenvoeging van de activiteiten. Van Asselt & Alferink-eigenaar Stef Alferink zal samen met Frans van Huët actief betrokken blijven bij de verkoopactiviteiten van de organisatie.

HEIN
De samenwerking tussen Burnex en Van Asselt & Alferink bestaat al decennia lang. Daar waar Van Asselt & Alferink, vanuit het importeurschap van HEIN, de verkoop van ovens en koeltechniek deed, verzorgde Burnex – als HEIN specialist – de montage en het onderhoud hiervan. Burnex heeft met deze activiteiten de afgelopen jaren een flinke groei doorgemaakt binnen de Benelux met als doelstelling het beste servicebedrijf te worden.

Richard Ruinard: “Wij zien in de markt mogelijkheden en vraag naar een breder aanbod van diensten. Om die reden zijn wij een paar jaar geleden bijvoorbeeld begonnen met het onderhouden van bakkerijmachines, is er geïnvesteerd in een eigen servicelocatie in België en is het aantal servicemonteurs meer dan verdubbeld. Daarnaast; Als we toch al bij een klant zijn voor het onderhoud aan hun ovens en koeltechniek kunnen we ook de messenset van een broodsnijmachine vervangen of een deegkneder nalopen. Met de activiteiten van Van Asselt & Alferink komen we nu veel eerder in gesprek met klanten, kunnen we direct meedenken in gecombineerde service afspraken en onze klanten en prospects eenvoudig van A tot en met Z bedienen.”

Stef Alferink, eigenaar Van Asselt & Alferink: “Ik zie veel potentie in verbreding van onze activiteiten en door middel van de samenvoeging met Burnex heb ik er vertrouwen in dat we samen verder kunnen groeien. Ondanks dat de gecombineerde organisatie groter wordt, blijven ik en mijn collega’s nauw betrokken bij onze opdrachtgevers zodat we de kwaliteit van onze dienstverlening blijven waarborgen. Voor ons ontstaan er ook praktische voordelen. Zo beschikken we in IJsselstein over een groter magazijn dat altijd bemand is waar we bijvoorbeeld stekkerklare machines in voorraad kunnen nemen. Er gaan veel mogelijkheden ontstaan om onze opdrachtgevers nog meer als ‘partner’ te kunnen bedienen.”

Back To Top