Machine voor het afronden van zowel zacht als medium deeg. Gewicht van 75 gr tot 4 000 gr. Productiesnelheid(*) : tot 1 800 stuks/uur.
Merand Rotaball
- Excentrische opbollers zijn goed aangepast voor het afronden van deegstukken na het rusten, in tegenstelling tot conische opbollers die worden aanbevolen voor het voorronden voor het rusten.
- De rotatie van de rondvormer neigt naar het imiteren van bakkershandwerk en zorgt voor een groot respect voor de luchtige structuur van het deeg, zelfs voor sterk gehydrateerd deeg.
- Twee beschikbare diameters: 78cm en 120cm. De breedste maakt een meer progressieve aanscherping en een hogere productiesnelheid mogelijk: RotaBall PM78: 1500 deegstukken/uur; Rotaball GM120: 2000 deegstukken/uur. Ze kunnen op zichzelf staand gebruikt worden of, vaker, verbonden met een tussenrijskast door middel van een automatische riem.
JAAR
2023
CONDITIE
NIEUW
PRIJS
Op aanvraag
Bekijk alle producten van dit merk
Deel op social media:
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn